RSS

mugia

23 Feb

Moal dek mihapekeun harewos kuring kana angin..
Teu rek talatah beja kana halimun..
Lain teu percaya, lain kusabab cangcaya..
Gerentes kuring leuwih gancang..
Manan kilat, ngapung ngajaul ka alak paul..
Moal katuturkeun ku panenjo..
Mubus tembus, teu luak leok seseleket..
Sakedet netra..
Gerentes kuring geus ucang angge kanu dituju..

mugia.

 
1 Comment

Posted by on February 23, 2012 in Uncategorized

 

One response to “mugia

  1. gulisworld

    February 23, 2012 at 12:36 pm

    wilujeng,
    mugia bagja…

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: